На конференції «Рівне 2019. Знахідки та відкриття, надії та сподівання» обговорять збереження архітектурних об’єктів

27.11.2019 10:14   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У Рівному 3 грудня вібудеться ненаукова/наукова конференція «Рівне 2019. Знахідки та відкриття, надії та сподівання».

Про це повідомив активний рівненський діяч, фотохудожник, видавець Олександр Харват.

«Впродовж року, що минає, неодноразово виникали непорозуміння, іноді конфліктні ситуації між громадою і керівництвом міста щодо збереження нашої спільної історичної спадщини, облаштування у місті культурно-освітнього простору. Найбільше дискусій і інформаційного протистояння відбувалося в соціальній мережі Інтернет. Одночасно місцеві історики і краєзнавці, досліджуючи історію Рівного, публікували цікаві наукові і популярні статті, видавали книги, телевізійники готували телепрограми, знімали документальні фільми.

Конференція має стати майданчиком, де будуть акумульовані думки щодо конкретних міських історико-архітектурних об’єктів, їх збереження та використання.

Учасники краєзнавчого зібрання ознайомлять широкий загал із своїми творчими доробками і планами на майбутнє.
Зробимо разом наше Рівне кращим!»

До участі в конференції запрошуються фахівці і аматори краєзнавства, історики, архітектори, дослідники, журналісти та усі небайдужі до історико-культурної та архітектурної спадщини Рівного. 

Місце проведення: Рівненський обласний краєзнавчий музей.

Початок о 12.00 год.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews