«Молодь дебатує»: тернопільські школярі змагатимуться у міжрегіональних турнірах

27.11.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Учні тернопільських шкіл №24 та №28 візьмуть участь у міжрегіональних турнірах проєкту «Молодь дебатує», які відбудуться 30 листопада у Львові. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Цьогоріч, міжрегіональні турніри проєкту «Молодь дебатує» проходитимуть у Львові, Житомирі, Запоріжжі та в Одесі, у яких візьмуть участь більше ніж тисячу школярів. Вони є відбірковими турнірами — в кожному з них відберуть чотирьох найкращих для участі у вирішальних національних дебатах, що пройдуть в Харкові.

Міжрегіональні дебати відбуватимуться за унікальною методикою німецьких молодіжних дебатів Jugend debattiert, яка з’явилась у Німеччині у 2001 році. Мета полягає в тому, щоб учасник, в процесі дискусії, навів всі можливі аргументи за темою, використовуючи думки експертів та наукові дослідження.

Зазначено, що проєкт «Молодь дебатує» проходить за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини і методичної підтримки Jugend debattiert.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews