На Тернопільщині запрацював новий державний орган — Служба судової охорони

27.11.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 У Тернополі, 27 листопада, приступили до роботи працівники новоствореної Служби судової охорони. На разі, правоохоронці заступила на чергування в Будинку правосуддя, а вже 11-12 грудня вони почнуть охороняти окружний адміністративний суд, Тернопільський міськрайонний суд, а також управління державної судової адміністрації в Тернопільській області

Як зазначає очільника служби Едуарда Кольцова, його бійці займатимуться організацією належного громадського порядку в судах, в судових установах, при необхідності охоронятимуть суддів, членів їх сімей і їхніх родичів.

«Тридцять один працівник нашої служби вже склав присягу на вірність Україні. На даний час проводиться конкурсний відбір, а 28-29 листопада буде практичний етап.  Слід зазначити, що зараз на конкурс на одну посаду подається 2-3 заявки. Це говорить про авторитет служби, про те, що наші громадяни зацікавилися цією службою і готові вступати в наші ряди та бути з нами на варті правосуддя», — додає Едуард Кольцов.

До слова, раніше суд охороняла судова міліція «Грифон», але її розформували. Надалі, за порядком в суді стежили представники Національної гвардії та поліції.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews