Вараських школярів рятувальники навчали основам безпеки життєдіяльності

28.11.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

Враховуючи зниження температури на вулиці, настання осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду учням нагадали правила пожежної безпеки, поведінці в лісі та забороні використання піротехнічних виробів.

27 листопада працівники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області завітали на урок з основ безпеки життєдіяльності до загальноосвітнього навчального закладу № 5 міста Вараш.

Спілкування дітей з рятувальниками пройшло дуже цікаво та змістовно. Під час бесіди увага присутніх спрямовувалась на адекватне сприйняття інформації, а також на першочергові заходи, які необхідно здійснювати у разі виникнення тих чи інших ситуацій. В ході проведення уроку діти проявили неабияку цікавість, а також активно давали відповіді на запитання.

Враховуючи зниження температури на вулиці, настання осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду учням нагадали правила пожежної безпеки, поведінці в лісі та забороні використання піротехнічних виробів. На згадку діти отримали пам’ятки, в яких відображено основні правила безпеки життєдіяльності. Як стверджують вчителі закладу, завдяки тому, що уроки проводять фахівці ДСНС, які можуть, простими словами розповісти про ту чи іншу надзвичайну ситуацію, діти набагато краще закріплять свої теоретичні знання та усвідомлять, до яких наслідків може призвести їх порушення.

Загалом проведенню таких заходів приділяється велика увага, адже як показує практика, чим більше молодь буде знати про різного роду небезпеки, а головне вміти правильно діяти в екстремальній ситуації, надати першу допомогу, тим менше з ними буде траплятися неприємностей.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини