Впливові тернополянки обирали найкращих молодих дизайнерів

28.11.2019 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Найкращих молодих дизайнерів обирали у Тернополі. Вирішували, хто стане переможцем відомі тернополянки. Про їхні враження від колекцій та які вбрання найбільше сподобались - у сюжеті Т1 Новини.

Конкурс молодих дизайнерів, який відкриває нові перспективи. У Тернополі вже традиційно обирали найкращих у fashion-індустрії. Переможців визначали у трьох номінаціях. Цього року Ольга Шахін була однією із тих, кому випала честь обрати із 30-ти колекцій найстильнішу. Розповідає, важко буде обрати кращих, адже кожна колекція, красива по своєму. Зізнається, деякі сукні навіть придбала би для свого гардеробу.

- Мені дуже приємно що мене обрали в журі. Для мене честь обирати переможців. Перед нами на сцену виходять молоді талановиті люди. А ще радію, що саме Галицький коледж організував це, - каже амбасадорка Жіночої ділової палати України, голова Тернопільського обласного осередку ГО "Асоціація жінок України «Дія»" Ольга Шахін.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини