У Львові тестували на реконструйованій площі трамвай (Відео)

30.11.2019 00:24   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Перший етап реконструкції площі Двірцевої у Львові завершується.

Про це повідомили в п’ятницю, 29 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що новою колією на площі Двірцевій тестово проїхав трамвай. У ЛМР також запевнили, що зауважень під час руху трамвая до виконаних робіт не було, пише - Щоденний Львів.

Міський голова Львова Андрій Садовий, який оглянув сьогодні площу, відзначив: «Сьогодні відбувся тестовий проїзд. Ще дороблять різні технічні дрібниці. Я наполягаю на тому, щоб все до кінця було зроблено, а тоді ми вже відновимо сюди рух трамваїв. На наступний тиждень все буде працювати. Я проти того, щоб поспішати, адже це складний інфраструктурний об’єкт. Загалом підрядники молодці – робота зроблена, трамвайна колія прекрасна, хоч я і маю кілька зауважень».

Андрій Садовий також розповів: «Цього року ми зробили тільки обіцяну половину роботи. Наступна частина також дуже цікава, бо там мова йде про фонтан і паркінг. Після цього беремось за вулицю Чернівецьку. Після всіх ремонтів, після титанічної роботи вся ця територія буде прекрасною».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів