У Тернополі виступатиме відомий джаз-бенд з Америки

30.11.2019 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, з 3 по 8 грудня, відбудеться XIX міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики JazzBez. На фестиваль завітають багато музикантів з різних країн, а також очікується виступ відомого американського джаз-бенду «YES! Trio». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Зазначено, що гурт «Yes! Trio» – це колаборація трьох друзів, які двадцять років виступають разом на сцені. Американський єврей-інтелектуал із Бостона, афроамериканець із мусульманським корінням із Детройта та ізраїльтянин єменсько-марокканського походження – всі з блискучою освітою, приголомшливою кар’єрою та справжнім джазовим «геном», об’єднані міцною дружбою, пристрастю до музики та любов’ю до життя.

До слова, квитки на XIX міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики «JazzBez» можна придбати у касі Драмтеатру, на сайті Gastroli.uа та у ЦУМі (відділ Коніка).


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews