Сарненський лісгосп опинився у рейтингу кращих платників податків

02.12.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Сарни

Цьогоріч для участі у Всеукраїнському конкурсі «Сумлінні платники податків – 2018» загалом було подано 381 заявку.

Сарненський лісгосп отримав нагороду як кращий платник податків.

Державне підприємсво «Сарненське лісове господарство», яке очолює Олег Лехкобит, стало переможцем Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2018» у номінації «Сумлінний платник податків у аграрній галузі – платник податку на прибуток». Кращих платників податків України нагородили наприкінці тижня у столиці. Про це інформує прес-служба РОУЛМГ.

Олег Лехкобит наголосив, що визнання здобутків підприємства на Всеукраїнському рівні – це висока оцінка роботи всього колективу Сарненського лісгоспу, робота якого націлена на максимальний результат.
Голова Вищої рейтингової комісії, президент Асоціація платників податків України Грігол Катамадзе звернувся зі словами вдячності до переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2018»:

«Шановні переможці – Ви ті, хто працює у прозорому чесному форматі – Ви кращі з кращих – Ви взірці! Ви – наша гордість і опора для країни! Сумлінна сплата податків – це і є справжня соціальна відповідальність. Важливо, що бізнес це розуміє. Ми вдячні кожному з Вас за належне виконання своїх податкових зобов’язань та публічно закріплюємо Ваш статус надійного бізнес-партнера!».

Цьогоріч для участі у Всеукраїнському конкурсі «Сумлінні платники податків – 2018» загалом було подано 381 заявку.

Переможцями Рейтингу визначено 53 підприємства із різних регіонів України серед них з Рівненської обл. – 3.

За матеріалами https://sarny.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Сарни