«Повір у себе»: для маленьких тернополян організували свято

03.12.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, до Міжнародного дня людей з інвалідністю, провели щорічну акцію для дітей «Повір у себе. Прекрасне у твоїх руках». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Організатори спільно з волонтерами провели для дітей новорічно-різдвяні майстер-класи та залучали їх до ігор. Також, присутні змогли переглянути виставку творчих робіт та лялькову виставу «Сестриця Оленка та Братик Івасик».

«Усі дітки, які сьогодні присутні тут, є надзвичайно обдарованими та талановитими, вони залюбки розвивають творчі здібності та демонструють свої вміння. А наша увага для них є вкрай необхідною та важливою. То ж головне завдання усіх нас – це підтримати «особливих» дітей і допомогти їм реалізовувати особистий потенціал, досягати успіху, любити, мріяти та здійснювати мрії», — наголосив очільник Тернополя.

Під час заходу, окрім проведення розваг для дітей, вручили подяки представникам місцевих організацій соціального спрямування. А особливу персональну Подяку міського голови отримала юна «сонячна» дівчина Ліда Олійник за унікальну виставку творчих робіт.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews