«112:UA»: на Тернопільщині розробили додаток для екстреної допомоги

04.12.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Напередодні Міжнародного дня інвалідів у Тернополі, 2 грудня, підписали Меморандум про співробітництво та взаємодію щодо впровадження мобільного додатку «112:UA». Про це повідомляє  Управління ДСНС у Тернопільській області.

Перш за все додаток розрахований для інвалідів, а саме: для людей з порушеннями зору, слуху, опорно-рухового апарату тощо. Так, завдяки натиску на «гарячу» клавіше користувач зможе негайно надіслати сигнал про необхідну йому допомогу. Після отримання повідомлення, диспетчер, завдяки спеціальному програмному забезпеченню, матимуть інформацію про особу, його медичні дані, місце перебування тощо.

Зазначимо, що робоче місце для працівників, які будуть обслуговувати додаток, обладнали в оперативно-диспетчерській службі Управління ДСНС України у Тернопільській області. Також, представники Тернопільської обласної організації УТОС та УТОГ  уже  ознайомилися з новими можливостями та навчилися користуватися мобільним додатком.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews