30 львівських школярів отримали по 10 тисяч гривень

04.12.2019 20:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

30 обдарованих учнів у Львові отримали міські премії у розмірі 10 тисяч гривень.

Читайте також

У Львові в школах і садках з батьків збирають до 4 млн грн
У львівських дитсадках та школах заборонили побори (Фото)

Про це повідомили у вівторок, 3 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, сьогодні в стінах ЛМР відбулося вручення премій у рамках «Програми підтримки обдарованої молоді Львова», яка діє вже третій рік. Відтак, міський голова Львова Андрій Садовий вручив премії у розмірі 10 тисяч гривень для 30 найкращих учнів, пише - Щоденний Львів.

Програму підтримки обдарованої молоді, в рамках реалізації якої школярі міста мають можливість отримати премії в розмірі 10 тисяч гривень за відмінні результати на міжнародних та всеукраїнських інтелектуальних конкурсах та олімпіадах, завдяки активній громадській позиції тощо запровадили 2017 року. У цьому році до участі у ній подався 51 претендент.

За результатами оцінювання, переможцями стали 30 учасників, відповідно до визначеного рейтингу. У 2017-2019 роках премію Львівської міської ради здобули 76 школярів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів