На Рівненщині спортсмени з інвалідністю отримали нагороди

05.12.2019 11:14   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Традиційно, до Всесвітнього дня людей з інвалідністю, який щорічно відзначають 3 грудня, в обласному центрі «Інваспорт» відбулися урочистості.

Так, спортсмени, які здобули призові місця на чемпіонатах Європи та світу, отримали грошові нагороди та грамоти.

Нагороди отримали спортсмени з вадами слуху, з ураженням опорно-рухового апарату, вадами розумового і фізичного розвитку. Їх відзначили у категоріях дзюдо, легкої атлетики, пауерліфтингу та спортивних танцях та візках.

«Щиро вітаю вас зі здобуттям високих нагород на міжнародній спортивній арені. Усі ви безперечно є гордістю нашого регіону, адже демонструєте не лише високий рівень професіоналізму, але й ваш приклад є поштовхом для розвитку фізкультури і спорту Рівненщини. Ми за вас вболіваємо, переживаємо і радіємо, коли бачимо вас на найвищих п'єдесталах пошани», - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг.

Цьогоріч Рівненські спортсмени з інвалідністю мають високі здобутки. Зокрема, 14 рекордів світу встановили пауерліфтинги Рівненщини на чемпіонаті світу серед спортсменів з вадами зору. Днями золоту нагороду здобув Іван Сівак на чемпіонаті світу зі спортивних танців на візках. Спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату у змаганнях з легкої атлетики посіли призове місце. Відзначились рівняни з вадами слуху й перемогами на чемпіонаті Європи з дзюдо.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews