Понад 90 відсотків мешканців задоволені роботою міського голови Івано-Франківська. Опитування

05.12.2019 14:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: 100metrivka

91% франківців задоволені роботою міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Про це повідомила Соціологічна група Рейтинг, яка проводила опитування серед містян, пише - 100metrivka.

У той же час, 74% опитаних вважають, що міський голова виконав свої передвиборчі обіцянки. Лише 9% – протилежної думки (17% – не змогли відповісти на це питання)

Крім того, 76% опитаних франківців вважають напрям руху справ у місті правильним. Протилежної думки – лише 14% (вагалися з оцінками – 10%)

Діяльністю міської ради задоволені 67%, не задоволені – 16% (не змогли оцінити її роботу – 17%).

Окрім того, 76% опитаних висловили однозначну готовність взяти участь у  виборах мера та міської ради, якби вони відбувалися найближчим часом

Читайте також:  Прикарпатець виплатив трьом дітям майже 300 тисяч гривень аліментів, щоб виїхати закордон

Лідером електоральних вподобань на виборах міського голови є знову ж таки Руслан Марцінків, якого готові підтримати 83,3% тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах.

За Олександра Шевченка віддали б свої голоси 3,9% респондентів, Віталя Мерінова – 2,3%. Рейтинг інших кандидатів – менше 2% (тих, хто не визначився із вибором, – 6-7%).

Аудиторія:

Мешканці Івано-Франківська від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,8%. Терміни проведення: 16-24 листопада 2019 р.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 100metrivka