Вікторія Дайвер

Вікторія Дайвер

дописувачка, блогерка

Волонтерське серце любить, допомагає, змінює світ на краще

05.12.2019 21:43   Автор : Вікторія Дайвер
Джерело: TeNews

Волонтер – людина, якій не байдужа доля інших, доля суспільства, яка знає, що може і хоче допомогати тим, хто цього потребує. Діє за покликом душі, віддає безкорисливо сили і час, частинку себе та свого життя, не отримуючи жодної матеріальної вигоди, часто забуваючи про спокій та відпочинок.

Оптиміст сам і вселяє оптимізм у серця інших. Вірить в усе добре, вірить в краще. І для цього кращого постійно докладає зусиль, думок, праці рук. Не задовольняється досягнутим, прагне більшого .

Любить життя, любить свою країну, любить світ. Переповнене любов’ю серце, щедро її всім роздає, несе добро, співчуває, співпереживає, розділяє  успіхи та невдачі.

Організований. Має благородні цілі, знаходить шляхи для їх досягнення. Встигає так багато, ніби проживає не одне,  а декілька життів. Обнадіює. Буває, стає янгелом, - і оберігає.

Надійний друг, член команди. Виконує обіцяне, не зважаючи ні на що. Готовий брати на себе вирішення найбільш нагального та болючого. Чесний, порядний, сильний духом. З такими, мовою альпіністів, впевнено йдеш у зв’язці.

Трудиться завзято та наполегливо від ранку до вечора, як бджола: шукає, збирає, телефонує, роздає, везе, створює  та багато іншого.   

Енергії та ентузіазму волонтерам не позичати. Навпаки, вони заряджають енергією Світла, Добра інших, спонукають долучатися до спільних справ, генерують ідеї, знаходять незвичайні рішення.  Здається, що відчувають більше, і душа в них більша.

Розвивають  громадянське суспільство, розбудовують рідну державу, роблять світ добрішим та кращим. Радість велика для волонтерів – бути потрібними людям! Віддаючи, допомагаючи, вони почуваються щасливими, отримують насолоду,  та найголовніше - вдячність, шану і повагу.

Бути волонтером може чи має бути кожен? Дайте самі собі відповідь на це запитання, враховуючи, що ми живемо зараз в країні, де йде війна.

Вікторія Дайвер


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews