Обіцянка нардепа від Борщівщини Володимира Гевка: місія нездійсненна чи коли відновлять міст в Лисівцях?

06.12.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Звістка

"Кілька слів по питанню, яке дуже багатьох турбувало - міст, що обвалився коло с. Лисівці по дорозі на Борщів! Сьогодні, я отримав запевнення, що відновлювальні роботи розпочнуться вже за кілька днів, а до кінця осені по мосту можна буде знову безпечно їхати!", - написав Володимир Гевко ще 1 серпня на своїй сторінці Фейсбук.

І от з тієї знаменної дати, коли Володимир Леонідович уже був впевнений у своїй перемозі і навіть встиг пройти навчальні курси в Трускавці, як депутат від партії "Слуга народу", минуло цілих ... 4 місяці.

За цих 4 місяці роботи дійсно розпочали, але так і не довели до логічного завершення. І це незважаючи на той факт, що сам Володимир Гевко є впливовим заступником голови бюджетного комітету.

Редакція "Звістки" отримала дуже промовисті фото, які чітко вказують на відсутність безпечного проїзду, як обіцяв своїм виборцям народний обранець. Можливо люди, які запевняли народного депутата з партії влади, що міст відновлять до кінця осені, обдурили його? А можливо це вкотре ошукали нас?

Місцеві люди переконують, що уже тривалий час на мості не проводяться жодні відновлювальні чи будівельні роботи, а тому вкотре закликають владу виконувати свої обіцянки.

Ось так виглядає міст, який з'єднує Борщівський та Заліщицький район, на сьогоднішній день.

   

   

   


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Звістка