Тернопільщина: чоловік організував «підприємство» з підробки алкоголю та цигарок

06.12.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Струсові виявили «підприємця», який організував підпільний цех з виготовлення підакцизних товарів. Близько п'ятисот літрів спиртової суміші, майже двісті пляшок готової продукції, виготовленої під марками відомих українських брендів, тридцять п’ять тисяч підроблених марок акцизного податку та тисячу пачок цигарок — усе це чоловік  хотів  продати  у місцевих магазинах.

Як повідомляє поліція, чоловік розливав спирту у пляшки, які раніше скуповував у пунктах прийому склотари. Також, окрім алкоголю, містянин підробляв цигарки. Усі товари він збував в магазинах та закладах громадського харчування Тернопільщини та сусідніх областей.

Правоохоронці вилучили усю продукцію та засоби для її виготовлення та фасування. На разі, встановлюють причетних до нелегального бізнесу, а також шляхи надходження спиртової суміші та інших виробів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews