Урочистості до 28-річчя Збройних Сил України відбулись у Рівненському міському будинку культури

06.12.2019 21:42   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Військових вітали керівники області, міста та духовенство. Бійцям вручили нагрудні знаки, грамоти та відзнаки. Для них також організували концерт.

Керівник ОК «Захід» Олександр Павлюк привітав особовий склад зі святом, а також подякував обласній адміністрації, раді, керівництву міста за постійну підтримку, як організаційну так і матеріальну. «За 28 років існування армія незалежної України пройшла складний шлях свого розвитку. Зараз вона сильна та боєздатна. Саме завдяки консолідації усіх гілок влади та усього українського суспільства сьогодні ми демонструємо усьому світові, що здатні відстояти нашу незалежність», - зазначив Олександр Павлюк.

Із вітальним словом до військовослужбовців звернувся перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. Він подякував воїнам за службу та захист країни. «Сьогодні Українській незалежній армії – 28 років. Дякую воїнам за службу та захист країни. Ви наша гордість, надія та майбутня перемога. Вірте у свої сили, а наше завдання – підтримувати вас у соціальному напрямку, адже ви і ваші родини повинні бути захищеними як на передовій, так і вдома», - наголосив Сергій Подолін.

Під час урочистостей хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих героїв. Під час бойових дій на сході України полягло 433 військових ОК «Захід».

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews