Житель Збаража, який напав на тернополянку з ножем і душив її, постане перед судом

07.12.2019 08:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Інцидент стався ще у влітку. 28-річний молодик вночі напав на 19-річну тернополянку. Погрожуючи ножем, відібрав у неї сумку. Дівчині вдалося вирватися, але нападник наздогнав її і повалив на землю і почав душити. Коли потерпіла знепритомніла, грабіжник забрав її особисті речі і втік.

Поліцейські розшукали злодія. Під час розслідування встановили, що молодик минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де відсидів 4 роки  за скоєння умисних злочинів. Щодо нього встановили адміннагляд за місцем проживання. Проте колишній зек порушив умови і вчинив розбійний напад.

Поліцейські провели комплекс слідчо-оперативних заходівому та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі детективи Головного управління  Нацполіції в області скерували до суду обвинувальний акт щодо підозрюваного у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 187, статті 395 кримінального кодексу України. Збаражанину загрожує тривалий термін ув’язнення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews