«Покривало на стовпі»: у Здолбунові тривають баталії з пам'ятником

07.12.2019 08:14   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Ситуацію з пам'ятником, який не прижився в центрі міста, обговорили Здолбунівські депутати.

Йдеться про "недоробок" у центрі міста, який мав би бути пам’ятником. Після обговорення із представниками громадськості у закритому режимі, зібраних за телефоном, ситуацію обговорили на відкритому засіданні бюджетної комісії депутати Здолбунівської міської ради. Пише http://zdolbunivcity.net 

Говорили багато та емоційно. Керівництво міської ради частково визнає негатив ситуації, що склалася, але великої проблеми в тому не бачать. За їх словами “з кожним таке може статися, смаки і бачення у всіх різне і невдловоленими є всього 10-15 здолбунівчан”. 

Із реальних пропозицій прозвучала ідея від депутата Тараса Калити, а саме звернутися до підприємця щоб почути його(її) пропозиції щодо вирішення ситуації та відшкодування втрат. Його доповнив Микола Орлов, який запропонував письмово звернутися до ФОПа і вимагати гарнатійного листа на виконання робіт не менше ніж на 100 тисяч, які будуть повязані з таким чи подібним об’єктом для нашого міста.

Чергове недбальство керівників КП ”Здолбунівське” які і замовляли та підписували накладну на отримання цього недоробка вкотре залишаться непокараними, а на чергове свято комунальників не виключено і нова грамота для поціновувачів мистецтва з відмінним від здолбунівчан смаком.

П.С До речі, їх жодного разу в жодному сюжеті про це  не було.

За матеріалами http://zdolbunivcity.net

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews