Геніальні картини Олега Шупляка з Тернопільщини на тему Трипільської культури

08.12.2019 18:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Спадщина предків

Олег Шупляк - талановитий український художник, чиї роботи знаходяться у колекціях: Національного музею Тараса Шевченка у Києві, міністерства культури України, Наукового центру Онтаріо (Канада), міжнародного Фонду "Культурне надбання" (Санкт Петербург), а також у приватних колекціях багатьох країн світу. Велику популярність серед українців здобув завдяки своїй серії робіт "Двозори" - картини-ілюзії з подвійним сенсом. Заслужиений художник України (2017),  член Національної спілку художників України (2000). 

Геніальний художник народився 23 вересня 1967 року в селі Бище, Бережанського району, Тернопільської області. Свою Першу персональну виставку організував в 1991 році. Від 1990 - учасник понад три десятки персональних виставок в Україні та за кордоном.

Роботи Олега Шупляка дивують виразністю та глибинністю ідеї, яка часто передається як через власні образи автора, так і через образи народної, історичної пам'яті українського народу. Часом спостерігається якийсь невидимий зв'язок з роботами культового, на жаль вже покійного, митця Віктора Крижанівського. В роботах обох геніїв відчувається - КОСМІЧНА душа українського народу . Зокрема, нашу увагу привернули останні роботи автора на тему Трипілля. Це шедевр. І ми не втримались, щоб не показати їх вам:

Енергія Предків

Реінкарнація

Трипільська наречена

Трипілля

Артефакти

Велика Мати

Трипільські мотиви

Венера

Першоджерело

Більше робіт на сторінці автора: https://arts.in.ua/artists/MrOlik/


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Спадщина предків