На Володимиреччині горіло приватне господарство

Внаслідок пожежі знищено покриття та пошкоджено перекриття господарчої будівлі, а також знищено близько 9 тон сіна.

9 грудня о 19:56 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у селі Половлі, Володимирецького району. До місця події відразу було направлено черговий караул рятувальників 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла у блочній, критій шифером по дерев’яній обрешітці господарчій будівлі, розмірами 7×13м.кв. Ще до приїзду рятувальників місцеві жителі стримували поширення вогню підручними засобами, а також встигли врятувати худобу, яка була в господарчій споруді. Вогнеборці ж по прибуттю до місця виклику відразу подали на гасіння водяний ствол. Пожежу швидко локалізували, не давши їй поширитися на більшу площу. Ускладнювало гасіння пожежі значна кількість сухого сіна, яке було на горищі споруди. Воду для цілей пожежогасіння довелося доставляти шляхом підвозу. Суттєву допомогу в гасінні брало і місцеве населення, тож згодом спільними силами вогонь повністю приборкали.

Внаслідок пожежі знищено покриття та пошкоджено перекриття господарчої будівлі, а також знищено близько 9 тон сіна.

Для ліквідації пожежі було залучено 1 одиницю спецтехніки ДСНС та 5 рятувальників.

Обставини виникнення пожежі, її причину та обсяги завданих матеріальних збитків наразі встановлюються.

У зв’язку із значним збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та дбати про належний протипожежний стан власних господарств, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

 DSCF0937.JPG DSCF0943.JPG

DSCF0946.JPG DSCF0948.JPG

DSCF0953.JPG DSCF0959.JPG

IMG_20191209_202323.jpg

За матеріалами Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області