Калушанин, котрий п’яним цькував лікарку швидкої на ДТП, отримав покарання

10.12.2019 12:36   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Галка

Шостого грудня цього року суддя Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області Олег Мигович виніс постанову про притягнення мешканця Калуського району до адміністративної відповідальності.

Ввечері, 21 листопада, нецензурно висловлювався в громадському місці, образливо чіплявся до медпрацівниці при оформленні ДТП в Калуші. Він був найактивнішим з тих, хто запідозрив медпрацівницю у алкогольному сп’янінні. Жінку у грубій формі змусили проходити огляд на сп’яніння, пише - Галка.

У судовому засіданні чоловік вину у вчиненні правопорушень визнав та пояснив, що дійсно він виражався нецензурними словами в присутності інших громадян. Всього, що відбувалось точно не пам’ятає, оскільки перебував в стані алкогольного сп’яніння. У вчиненому розкаявся, просив суворо не карати.

Враховуючи характер і ступінь суспільної небезпечності вчиненого, особу винного та обставини справи, суддя постановив визнати особу винуватою та призначити стягнення у вигляді 5 діб адміністративного арешту.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка