У Тернополі відновили рух на Гаївському мості

11.12.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі закінчили монтаж балок на Гаївському мості. Відтак, 13 грудня, впродовж усього дня шляхопровід буде доступний для проїзду легкового транспорту. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає, директор ТОВ «Тернопіль Мостобуд» Юрій Левкович, працівники працювали з 6 години ранку, для того щоб встигнути впродож 10, 11 та 13  грудня здійснити монтаж балок. Проте,  їм вдалося швидше завершити виконання запланованого обсягу робіт. Так, станом на 11 грудня, на одній частині Гаївського шляхопроводу влаштували шість балок висотою 24 см.

Зазначимо, що для завершення реконструкції мосту необхідно ще змонтувати 10 таких балок, після чого на них покладуть монолітну бетонну плиту, перекриття, ізоляцію та асфальтобетон. Але оскільки фінансування з державного бюджету на проведення ремонту шляхопроводу через залізничну колію на вул. Об’їзна в районі вул. Гайової так і не надходило, тому реконструкцію будуть продовжувати вже у 2020 році.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews