У Держгеокадастрі на Львівщині відбулись кадрові зміни

Звільнено керівників двох відділів обласного управління.

11.12.2019 18:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

Займаних посад позбулись начальник відділу контролю за використанням та охороною земель у Дрогобицькому, Жидачівському, Сколівському, Стрийському районах та м. Дрогобичі С. Багацький та керівник відділу Держгеокадастру у Старосамбірському районі М. Шиян, пише - Дивись.info.

Багацького було звільнено на підставі доповідної записки у зв’язку із встановленням невідповідності державного службовця займаній посаді протягом строку випробовування.

Конкурс на вакантні посади буде оголошено відповідно до термінів і процедури, встановлених законом.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявляв, що мета реформування Держгеокадастру, як частина комплексної земельної реформи, – створити клієнтоорієнтований сервіс, який надасть громадянам та органам місцевого самоврядування якісні послуги, де взаємодія з чиновником буде максимально зменшена. У вересні 2019 року було змінено 20 обласних керівників відділень в структурі Держгеокадастру.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info