У Заліщиках водій втік після того, як збив перехожого

13.12.2019 10:13   Автор : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Пішохід переходив дорогу за межами пішохідного переходу, дорога не освітлювалась. У цей час його збив автомобіль Renault Kangoo. Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у Заліщиках 11 грудня близько 17:00.

У поліції кажуть – водій не обрав безпечної швидкості. Потерпілий – 1952 року народження. Медики констатували у нього політравму, струс, перелом плеча та гомілки. Крім цього, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

Водій після скоєння наїзду втік. Поліцію та швидку викликали випадкові перехожі. Винуватця ДТП розшукали через годину після аварії. Житель Чернівецької області каже, що вчинив наїзд, бо не помітив перехожого. А втечу пояснює тим, що злякався. Його також освідчили. У крові водія теж виявили сліди алкоголю. Факт внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Склали на кермувальника й адмінпротокол згідно статті 130 КУпАП.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews