Більше тисячі світловідбивних елементів передали для розповсюдження серед школярів Рівненщини

13.12.2019 16:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Представники Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку передали більше тисячі світловідбивних елементів для розповсюдження серед школярів Рівненської області.

Перший захід з передачі флікерів в рамках ініціативи «Світлодіти» відбудеться в понеділок, 16 грудня о 14:00 в ЗОШ №9 Рівного.

Участь в заході візьмуть заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг, начальник патрульної поліції Рівненської області Сергій Мерчук, Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Вєслав Мазур.

Рівненська ОДА разом з працівниками Патрульної поліції області розповсюджуватимуть світловідбиваючі наліпки, браслети та жилетки також у Сарненському районі. Детальніше про реалізацію проекту "Світлодіти" на Рівненщині розкажуть під час заходу.

Нагадаємо, ініціатива «Світлодіти» донині реалізовувалася у Волинській області. За цей час тисячі маленьких волинян отримали від патрульних поліцейських світловідбивні елементи, щоб виділятись на дорозі в темну пору доби. Після зустрічі голови Рівненської ОДА Віталія Коваля із Вєславом Мазуром було домовлено про запуск цього проекту на Рівненщині.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews