Призовники уникали у Львові служби за хабарі

14.12.2019 00:07   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Інспектор з особливих доручень відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУ НПУ у Львівській області й посадовець районного військового комісаріату «визнавали» призовників за кілька тисяч євро непридатними до служби.

Про це повідомили в управлінні Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли, що, заатримали інспектора поліції у середмісті Львова під час отримання чергового хабара, пише - Щоденний Львів.

У межах кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Операція проводилась спільно зі співробітниками Територіального управління ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів