Поліціянт вимагав у Львові чотири тисячі доларів

15.12.2019 22:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Працівники Служби безпеки України викрили на отриманні неправомірної вигоди співробітника одного із райвідділів поліції Львова.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років

Про це повідомили в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли, що поліціянт, користуючись службовим становищем, пропонував за різні суми хабарів фігурантам кримінальних проваджень «владнати питання». Зокрема, чотири тисячі доларів тисячі зажадав від львів’янина за замовчування його співучасті у хуліганстві та непритягнення до кримінальної відповідальності, пише - Щоденний Львів.

Як посередника поліціянт залучив рідного брата. Затримали обох відразу після передачі грошей біля пункту обміну валюти, де вони хотіли конвертувати винагороду.
У межах кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Затримання проводилось спільно зі співробітниками Територіального управління ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів