У Тернополі крадуть автомобілі – за день злодій викрав дві легківки

16.12.2019 00:13   Автор : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Citroen Jumpy був припаркований у дворі будинку на вулиці Шпитальній. Проте коли власник повернувся до авто вранці – його вже не було. Втрачене майно він оцінив у понад 88 тисяч гривень.

Поліцейські вийшли на слід ймовірного крадія. Під час розслідування встановили, що того ж дня він викрав ще одну іномарку – Honda Accord, вартістю понад 56 тисяч гривень. Крім цього, злодій викрав ще й акумулятор з ВАЗу.

Автокрадій – раніше судимий за «угони» житель Бережанського району 1998 року народження. Місяць тому він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував дворічне покарання за незаконне заволодіння двома транспортами.

Колишній зек розповів, що  дверцята Citroen Jumpy відкрив і заводив двигун ножем. Коли дорогою авто зламалося – він залишив його посеред дороги. У дворі будинку на 15 квітня побачив ще одну автівку - Honda Accord. Намагався завести, але акумулятор був розряджений і він вирішив зняти акумулятор з припаркованого поряд ВАЗу.

Далеко автокрадій не від’їхав – на вулиці Лесі Українки згодом його зупинили патрульні. Автомобіль вилучили. Чоловікові оголосили підозру за двома статтями кримінального кодексу України - частина 2 ст.289 та частина 2ст.185.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews