У Рівному відбулася церемонія вручення нагород спідвеїстам

16.12.2019 08:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: automoto.rv.ua

До привітального слова були запрошені почесні гості.

Церемонія вручення нагород та підведення підсумків сезону відбулася у приміщенні Рівненського обласного краєзнавчого музею.

Директор закладу Олександр Булига запросив гостей заходу та оголосив про Відкриття виставки на період її роботи (з 6 по 8 грудня 2019 року).

До привітального слова були запрошені почесні гості, - міський Голова м. Рівне та почесний Президент «Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею» Володимир Хомко та Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль. Обидва гаранти влади на Рівненщині отримали подарунки на честь 60-річчя Рівненського спідвею!!!

До слова, без подарунків не лишився й Рівненський обласний краєзнавчий музей. Так, з рук міського голови на баланс музею було передано повний комплект марок (7 аркушів) «Легенди Рівненського Спідвею», а Голова Рівненської облдержадміністрації передав ювілейну монету...

А далі розпочалося вручення нагород рівненським спортсменам... Марко Левішин, Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Андрій Кобрін, Андрій Розалюк, Назар Федорчук, Назар Ткачук, Павло Бондарчук, Денис Присяжнюк, Михайло Кулик (усі клас 500 см.куб.), Роман Капустін, Микола Копелюк, Віталій Філіпович, Михайло Тимощук, Станіслав Ксенжук, Владислав Борейчук, Владислав Дуда, Валерій Філіпович, Аліна Колодій, брати Максим та Олександр Мельничуки (клас 125 см.куб.), тренери Ігор Гайдим та Ігор Муха...

З нагоди 70-річчя грамотами та відзнаками від міста та області було нагороджено Легенду Рівненського спідвею, лідера непереможного «СИГНАЛУ» (Ровно) середини 80-х років, улюбленця рівнян Віктора Кузнєцова!!!

Далі естафету перехопили почесні гості заходу начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради Сергій Шевчук та начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський

Подяки з рук начальників управлінь спорту за підтримку у проведенні змагань зі спідвею та популяризаію цього виду спорту у Рівному отримали:

- Депутат Рівненської міської Ради та один із співвласників «Рівненської Фабрики Нетканих матеріалів» Богдан Гапяк;

- Рекламна компанія «Інсайн» за допомогу у створенні фотозони «Я Люблю Спідвей»;

- Тарас Бурик - автор та виконавець пам'ятного знаку «Скульптура спідвеїсту з нагоди 60-річчя Рівненського спідвею»;

- Фотограф Роман Цупрук;

- студія «ОКО Pro» - відеозйомка, зведення та монтаж сюжету "Підсумки сезону», відеокліпу на "Гімн Рівненського спідвею" та відеофільм з нагоди 60-річчя Рівненського спідвею;

- Павло Тарасович - За активну участь в активації та роботі спеціальним позивним сигналом EN60KSR до 60-ї річниці Рівненського спідвею;

- Максим Коломис і Ко - запис музичної композиії «Гімн Рівненському спідвею» (Максим Коломис - слова, дикторська читка, Антон Гончаров – гітара, Павло Горечко - вокал, ритм-секція, Олексій Казанцев - зведення і мастерінг).

На завершення заходу було оголошено прізвище найкращого гонщика 2019-го року... Ним став, як і очікувалось, триразовий володар Кубку МАСЕС в особистому заліку рівнянин Марко Левішин!!!

Святкування 60-річчя Рівненського спідвею вдалося!

За підтримки міського голови Рівного, Голови Рівненської облдержадміністрації, депутатського корпусу міської та обласної ради, Федерації мотоциклетного спорту України, Товариства сприяння обороні України та вболівальників Спідвею у Рівному бути!

Разом до перемоги! Все буде Спідвей!

За матеріалами https://www.facebook.com


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: automoto.rv.ua