Учні Великогаївської громади вияснили найспритніших

18.12.2019 11:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Великогаївська громада

17 грудня 2019 року на базі КНП «ЗОШ І-ІІІст – ДНЗ с. Великі Гаї» відбулися фізкультурно-оздоровчий захід до Дня Святого Миколая, серед учнів  4,5,6,7 класів Великогаївської об’єднаної територіальної громади за ініціативи Тернопільського обласного центру здоровя «Спорт для всіх» та Великогаївської сільської ради ОТГ.

Участь у змаганнях взяли 7 команд зі шкіл с. Дичків, с. Великі Гаї, с. Скоморохи, с. Баворів, с. Товстолуг, с. Прошова та с. Грабовець. 

Переможців визначали за сумою балів опісля 5 естафет під час яких дітки мали можливість продемонструвати свою майстерність та винахідливість.

В напруженій боротьбі перемогу здобула команда с. Великі Гаї, друге місце вибороли учні с. Прошова і третє призове зайняли дітки зі с. Дичків.

На завершення свята спорту начальник відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ОТГ Степан Гуля та представники Тернопільського обласного центру «Спорт для всіх» вручили пам’ятні подарунки усім учасникам, а переможців та призерів нагородили медалями.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Великогаївська громада