Тернопільські депутати провели віче під стінами Верховної Ради

18.12.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Києві, 18 грудня, відбулося шосте пленарне засідання дванадцятої сесії Тернопільської обласної ради. Таким чином народні обранці висловили позицію тернополян, щодо голосування за законопроєкт про земельну реформу.

Під стінами Верховної Ради України Віктор Овчарук та Василь Деревляний уже зачитали своє звернення. Так, у формі віче, тернопільські депутати висловили категоричну незгоду з проєктом Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо обігу земель сільськогосподарського призначення.

Зазначимо, що зранку 17 грудня під Верховною Радою зібралися протестувальники, які виступили проти відкриття ринку землі. Між активістами та поліцейськими виникло чимало сутичок — люди обливали правоохоронців зеленкою та застосовували сльозогінний газ. В результаті протесту, постраждали 17 осіб, двоє з яких госпіталізовані. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews