Нагороджено лавреаток премії журналу «Літературний Тернопіль»

19.12.2019 13:43   Опубліковано : Валентина Семеняк
Джерело: TeNews

В актовій залі обласної газети «Вільне життя» відбулось урочисте вручення щорічної премії журналу «Літературний Тернопіль» за 2019 рік (шеф-редактор Петро Федоришин).

Лавреатами цьогорічної премії стали: у галузі поезії – членкиня НСПУ Леся Любарська за добірку віршів з майбутньої книги та уривок із поеми «І Бог нам Лепкого послав…» (число 3 журналу); у галузі художньої прози – членкиня літературного об’єднання при Тернопільській обласній організації НCПУ  Василина Вовчанська – за добірку новел та оповідань у другому номері журналу; у галузі публіцистики, літературознавства, мистецтвознавства і краєзнавства – Любов Пащина за переклад твору Карла Еміля Францоза «Шейлок із Барнова» (число 3і4 журналу). Також відзначені Катерина Теличин та Ігор Максимлюк (комп’ютерні дизайн та верстання).

Нагороди вручав очільник спілки Олександр Смик, модерував захід письменник, головний редактор згаданого журналу Богдан Мельничук. На подію завітали гості – народний художник України Богдан Ткачик, просвітянка, поетеса Дарія Чубата, поетеса-бард Богдана Дурда, ансамбль «Золоті журавки» (кер. Людмила Червінська, ак. Олександр Михайлів). Прозвучали пісні на слова Лесі Любарської, Богдана Мельничука.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews