Руслан Кулик: «Турецький бізнес готовий інвестувати в Тернопільщину: справа за місцевими громадами та бізнесом»

22.12.2019 12:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Місто

20 грудня 2019 року під гаслом «Україна-Туреччина. Ділове партнерство без кордонів» у Києві відбувся масштабний форум Міжнародні дні бізнесу в Україні. Захід став корисним для потенційних турецьких інвесторів та експортерів, що цікавляться українським ринком.

Мета заходу – напрацювання зв’язків українського бізнесу з  бізнесменами закордоння, допомога в експорті української продукції та послуг на зовнішні ринки, залучення інвестицій в українську економіку, обговорення нагальних питань двостороннього співробітництва.

У ході Форуму відбулось змістовне пленарне засідання за участі дипломатичного представництва Туреччини в Україні, іноземних компаній, представництв іноземних компанії в Україні, ряду міністерств, депутатів Верховної Ради…

Участь у заході взяв і наш земляк, директор рекламно-консалтингової компанії «Українська фабрика реклами» Руслан Кулик, який зустрівся з турецькими партнерами та обговорив можливості співпраці та залучення їхніх інвестицій в наш край.

За словами Руслана Кулика, для пересічного українця україно-турецькі відносини сповнені легенд і міфів. Найперше, що спадає на думку, – це  історія споконвічного протистояння християн та мусульман, походи козаків проти турків, тощо. Але насправді два народи не лише ворогували. У стосунках України та Туреччини є місце співпраці, допомозі та взаємоповазі. Так, у кількох українських селах Бережанського району місцеві мешканці вже багато десятиліть доглядають могили турецьких солдатів, які загинули в роки Першої світової війни. І сьогодні, спілкуючись з турецькими колегами, розумієш, що крім культурної співпраці, їх дуже цікавить український ринок, і вони вже готові інвестувати в нашу економіку, в тому числі і в проекти на Тернопільщині!

Руслан Кулик вважає, що місцевим громадам потрібно активно розвивати потенціал Тернопілля у різних сферах.

«Нам є чим зацікавити інвестора як у культурно-туристичному, так і в економічному плані. Варто шукати можливості співпраці з міжнародними партнерами та покращувати імідж нашої країни за кордоном. Адже успішна взаємовигідна кооперація є чи не найбільш достовірним маркером стабільності та відповідальності сторін. А це те, чого очікують іноземні інвестори від нашої країни», – переконаний Руслан Кулик.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто