Експерт з інвестицій Руслан Кулик розповів, що турецькі бізнесмени зацікавлені вкладати інвестиції в Тернопільщину

23.12.2019 08:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернопільський експерт з інвестицій Руслан Кулик взяв участь в масштабному україно-турецькому бізнес-форумі на якому йшлося про можливість залучення інвестицій на Тернопільщину. Про цей захід він написав на своїй сторінці у Facebook, де зокрема, зазначив, що турецькі бізнесмени зацікавилися Тернопільщиною і могли в вкладати в область інвестиції.      

«Підійшов до завершення масштабний україно-турецький бізнес-форум. Захід став корисним для потенційних турецьких інвесторів та експортерів, що цікавляться українським ринком.

Мета заходу – напрацювання зв'язків українського бізнесу з бізнесменами закордоння, допомога в експорті української продукції та послуг на зовнішні ринки, залучення інвестицій в українську економіку, обговорення нагальних питань двостороннього співробітництва тощо...

У ході Форуму відбулось змістовне пленарне засідання за участі дипломатичного представництва Туреччини в Україні, іноземних компаній, представництв іноземних компанії в Україні, ряду міністерств, депутатів Верховної Ради…

Надзвичайно було приємно зустріти на заході депутата від Тернопільщини Людмила Марченко і разом з турецькими партнерами обговорити можливості залучення їхніх інвестицій на Тернопільщину... Спілкуючись з турецьким бізнесом, можна зробити висновок - вони зацікавлені, справа за нами!», - пише Руслан Кулик.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews