«Батьківщина» отримала чималу підтримку виборців на Тернопільщині

24.12.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Батьківщина Тернопільщини

22 грудня 2019 року відбулися вибори до Млинівецької, Нараївської, Великобірківської, Вікнянської об’єднаних територіальних громад на Тернопільщині. В підсумку, “Батьківщина”, з поміж інших партій, отримала найбільшу кількість депутатів – 15, двоє з який йшли на вибори самовисуванцями, але фактично є члена партії та співпрацюватимуть з фракціями “Батьківщина”. Також, в Тернопільському та Зборівському районах перемогли кандидати на голів ОТГ, яких підтримувала партія ВО “Батьківщина”.

По області (кількість депутатів до ОТГ):

Батьківщина – 15;

Слуга народу – 14;

Голос – 5;

Українська Галицька партія – 5;

Народний Рух України – 4;

Аграрна партія – 3;

Свобода – 3;

Європейська солідарність – 1;

Радикальна партія -1;

Самовисуванці – 25.

“Ми щиро вдячні місцевим жителям за довіру і голоси за “Батьківщину” та кандидатів, яких ми підтримуємо. Щиро сподіваюся, що ваш вибір буде на користь новостворених громад. Будемо єдиною командою і все нам вдасться!”, – звернувся до виборців згаданих громад голова Тернопільської обласної парторганізації, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Батьківщина Тернопільщини