«Зменшити кількість аварій»: у Тернополі переносять небезпечні пішохідні переходи

24.12.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі переносять пішохідний перехід, який з'єднує вулицю Коперника та вулицю Січових Стрільців. Такі дії здійснюють з метою зменшення аварійності на даній ділянці. Про це повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

На разі перехід уже обмежили турнікетною огорожею, а згодом його перемістять на безпечну ділянку. Як зазначає заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський, такі роботи проводять і на інших ділянках міста – десь переходи переносять, десь закривають, а десь влаштовують нові. Зокрема, нещодавно був закриті переходи на вулиці Крушельницької поблизу двоаркового моста та нижче “Театру актора та ляльки” на вулиці Пирогова. Також, переміщення переходів здійснили на вулиці Бережанській в районі ресторану «Три богатирі», на вулицях Курбаса, Дубовецькій, Монастирського, Коновальця. А на вулицях Богдана Хмельницького та Братів Бойчуків облаштували турнікетне огородження для уникнення хаотичного руху пішоходів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews