На Тернопільщині син спустошив електронний гаманець матері

25.12.2019 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Поліція Тернопільської області

4000 гривень викрали з карткового рахунку. З таким повідомленням до працівників Тернопільського відділу поліції звернулася місцева мешканка. 

Як розповіла потерпіла, вона стала жертвою крадія. Перевіривши стан рахунку жінка виявила нестачу в розмірі 4000 гривень. У протиправному жінка запідозрила сина, адже тільки він мав доступ до картки, яку вона зберігала в сумці.

Здогадки потерпілої вдалося підтвердити й працівникам поліції. Хлопець 1998 року зізнався, що зняв з банківської картки готівку. Пін-код він знав, адже матір зберігала його гаманці.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 357 Кримінального кодексу України – «викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження».

Поліцейські наголошують краянин не нехтувати елементарними правилами. Пам'ятайте, не потрібно зберігати паролі поруч з електронними гаманцями або записувати їх на поверхні. Адже саме завдяки цьому ви самі допомагаєте пройдисвітам незаконно привласнити ваші кошти.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Поліція Тернопільської області