На Острожчині навчатимуть слюсарів (Фото)

25.12.2019 11:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Центр розмістився у 20 відремонтованих приміщеннях освітнього закладу. Тут підготували пункт технічного обслуговування, лабораторії будови сільськогосподарських машин та технічного обслуговування автомобілів, слюсарну та токарну майстерні.

Перша черга навчально-практичного центру слюсарного напрямку уже запрацювала у ДПТНЗ «Острозьке вище професійне училище».  

Навчально-практичний центр наповнився новим обладнанням. Так, за кошти державного бюджету в сумі  266 тис грн придбано верстат для гнуття металу, гільйотинний, свердлильний, точильний верстати, набори інструментів для слюсарної майстерні та комплект електро інструменту.

На обладнання шиномонтажної майстерні, інструменти, матеріали, меблі, проведення ремонтних робіт використано спеціальні кошти закладу освіти у сумі 307 тис грн. Проведено реконструкцію освітлення приміщень за 654 тис. грн з обласного бюджету.

Навчально-практичний центр готуватиме кваліфікованих робітників з таких професій: «Слюсар-ремонтник», «Слюсар з механоскладальних робіт»,«Слюсар-інструментальник», «Слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів»,«Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»,«Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews