«Опілля» — серед головних спонсорів запального турніру з футзалу «Кубок Сонця»

25.12.2019 21:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

24 грудня у спортивному залі Тернопільського ліцею №21 відбувся 4-й міжнародний різдвяно-новорічний турнір з футзалу «Кубок Сонця», де на одному полі зіграло вісім команд.

Учасники змагалися за системою «playoffs»: спершу відбулося жеребкування та визначено пари, які вийдуть на поле один проти одного; згодом команда, яка програла у матчі, виходила із гри. А після фінальної гонитви за м’ячем було визначено переможця – головний кубок дістався команді «Вставай сонце». Друге місце посіла команда «Largo». А в поєдинку за 3-є місце команда «Молоді патріоти» зуміла з мінімальним рахунком переграти «Саюз».

null

 

null

—  Ці змагання були особливими. Насамперед тому, що міжнародними – з нами зіграла команда «Друзі» з Іраку. Важливо, що під час гри вперше в історії українського футзалу арбітр застосував зелену картку. Таким чином під час турніру «Кубок Сонця» ми встановили рекорд Тернополя, який було зафіксовано. Відповідно, отримали й сертифікат. Сталося це під час поєдинку 1/4 фіналу між командами «Сирна хата+» та «Вставай Сонце». Колектив «Сирна хата+» поступився іменитому супернику 1:7, однак її гравець Роман Іщук відзначився справді джентельменським учинком. Він у єдиноборстві з голкіпером порушив правила. Арбітр цього не побачив, але гравець зізнався у порушенні, за що отримав зелену картку. Мало хто знає, що до 1670 року у футболі не використовували жодних карток. Зелена – третій вид картки, яка не каральна, а заохочувальна. На жаль, футбол сьогодні став більш жорстким видом спорту. Тому саме зелена картка дає змогу показати, наскільки важливими у футболі є чесна гра та джентльменство.

null

- Після запальних баталій на полі відбулося нагородження переможців, тож гравці отримали цінні призи. Головним та незмінним спонсором турніру була корпорація «Опілля». Від цього партнера ми отримали смачні напої та багато інших подарунків. Насамперед це набори фірмових пивних кухлів. Висловлюю особливу подяку почесному президенту «Опілля» Ярославу Джоджику за систематичну підтримку товариських ігор з міні-футболу в Тернополі. Важливо, що корпорація вже не один рік поспіль надає сприяння в організації змагань із активних видів спорту в місті, що заслуговує на відзнаку, — зазначив Андрій Підлужний.

Запальна та джентльменська гра напередодні свят припала до вподоби і директору з маркетингу «Опілля» Володимиру Гомівці.

-  Приємно, що протягом одного дня в Тернополі відбулися дві значні події – запальний міжнародний турнір та встановлення рекорду. Кожна команда відмінно зіграла, а спортсмени перед Новим роком зарядилися позитивними емоціями та збагатилися призами. Так, гравці повинні не тільки вміло обходити суперників, але й належно поводитися на полі та проявляти людяність. Сподіваюся новий тернопільський рекорд стане для інших гравців прикладом того, наскільки важливо мати поблажливість до супротивника. А корпорація «Опілля» і надалі підтримуватиме турніри з футзалу в Тернополі, адже цей вид спорту потрібно розвивати та популяризувати, — зазначив Володимир Гомівка.

null

 

null

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null

Тарас Опільський


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews