Медики Тернопільщини будуть із зарплатами. Про вчителів наразі не йдеться

26.12.2019 22:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Слово

На новорічно-різдвяні свята медики Тернопільської області таки будуть із зарплатами, їм мають погасити заборгованість. Про вчителів наразі не йдеться.

Про це після час засідання комітету з питань бюджету на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від Тернопільщини Володимир Гевко. Засідання відбулося 24 грудня.

 

«На засіданні Комітету з питань бюджету за участі Прем’єр-міністра та Міністра охорони здоров‘я було остаточно вирішено питання щодо виплати заборгованості із заробітної плати лікарям! Тернопільська область отримає всі необхідні кошти, щоб розрахуватись з медиками вже до свят!!», – написав нардеп.

Нагадаємо, у Тернопільській області борг перед вчителями та лікарями по зарплаті складає понад 150 млн. грн. Показово, що цього року місцеві бюджети не мають можливості погасити хоча б частину цієї суми самостійно, адже вперше за останні п’ять роки з початку реформи децентралізації, вони не мають перевиконання, а відтак і додаткових надходжень. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Слово