За грудень у Тернополі пальне подешевшало майже на 1,5 гривні

27.12.2019 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Слово

З початку грудня на Тернопільщині пальне подешевшало майже на 1,5 грн. Вартість пального в межах 28-29 грн. на заправках WOG та ОККО.

Сьогодні вартість дизильного пального у Тернополі на заправці WOG – 27,99 грн., 92-го бензину – 27,99 грн., А-95 – 28,99 грн., ДП+ – 29,99 грн.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський закликав найбільші мережі автозаправних станцій більш активно знижувати ціни на бензин і дизпальне.

«Ми звертаємося до вас з пропозицією більш активно відреагувати на зміцнення курсу і відповідно зменшити ціну на бензин. Не надати знижки, а [знизити ціну] на табло», – сказав Зеленський.

Водночас, роздрібні мережі АЗС почали знижувати ціни на бензин і дизпальне 5 грудня. З тієї дати вартість пального в мережах ОККО і WOG знизилася на 1,3 грн/л. Середня ціна пального по країні за цей період опустилася майже на 50 коп/л.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Слово