«Спорт – це здоров'я нації»: у Тернополі проаналізували діяльність міського центру

27.12.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 26 грудня,  відбулося підбиття підсумків діяльності Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення за 2019 рік.  Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Так,  впродовж  року, у місті  організували  150 фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, до яких залучили понад 16 тис. жителів і гостей міста.  Також,  вперше у Тернополі провели  перегони з їзди на гірському велосипеді та унікальний інклюзивний проєкт «Танцюю, як усі».

 Як зазначає  міський голова,  фізичне виховання  — це ланка яку активно намагаються  розвивати в  місті. Тому проводять чимало заходів, відновлюють спортивні  та ігрові  майданчики,  спортзали.

«Чисельні перегони, спортивні фестивалі, оздоровчий біг «Тернопільська Озеряна», олімпійський день та інші масові заходи, які організовує міський центр фізичного здоров’я населення, вже стали родзинкою нашого міста. То ж я дякую усім працівникам Центру та небайдужим тернополянам за підтримку і розвиток фізичної культури та спорту. Ви насправді  "рухаєте" Тернопіль», -  додає Сергій Надал.

 Зазначимо,  що під час заходу також відбулося  вручення подяк  та подарунків постійним партнерам та меценатам міського центру фізичного здоров’я населення за співпрацю і допомогу у проведенні заході.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews