Меру Борщева подарували автомобіль (Відео)

27.12.2019 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Звістка

Політична інфантильність завжди та у всі часи призводила до вседозволеності та безкарності, - пише Звістка.

От і в провінційному Борщеві представники окремих політичних груп та ставленики кланів вважають, що настав час пожити для себе. І байдуже, що місто та район поступово вимирають, промисловість занепадає, а люди рятуються втечею з економічно депресивного регіону в заможні європейські країни.

Кілька днів тому, напередодні Дня святого Миколая, відбулась чергова сесія Борщівської міської ради, яка б нікому і не запам'яталась, якби не епохальне дійство, головним героєм якого став очільник Борщівської ОТГ Іван Кобилянський. Адже саме йому привселюдно вручили ... іграшковий автомобіль з пультом управління.

Виявляється, в бюджеті на 2020 рік керівництво Борщівської міської ради запланувало виділення 600 тисяч гривень на купівлю автівки. І ні, це не снігоприбиральна техніка, не комунальна вантажівка, а звичайний позашляховик, про який, як виявляється, деякі управлінці громади мріють не перший рік.

Ніхто б і не знав про таку коштовну "іграшку", якби не експромт голови громадської організації "Рідна Борщівщина" та депутата міської ради Романа Домітрака, який виступив категорично проти настільки дорогих "подарунків". Більше того, під час сесії він подарував Івану Кобилянському іграшкового автомобіля з пультом управління, назвавши мера великим реформатором та господарником. Цим самим підкресливши абсурдність таких закупівель.

Як іронічно підмітив Роман Домітрак, за роки керівництва Івана Кобилянського в місті та селах громади нарешті з'явились нормальні дороги та інфраструктура, а тому міській раді нічого більше не залишилось, як купляти автівки за 600 тисяч гривень.

І хоча сам Іван Кобилянський намагався завадити виступу Романа Домітрака, який привселюдно присоромив мера, іграшкова автівка залишилась у нього на столі.

Дійсно, з такими дорогами, які нагадують місячну поверхню, без позашляховика міському голові не обійтись.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Звістка