Кабмін погодив на посаду голови Львівської ОДА Максима Козицького, – ЗМІ

Цього разу Зеленський вирішив не бавитися у «народні праймеріси».

28.12.2019 10:36   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Четверта Студія

Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру 38-річного підприємця Максима Козицького на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації. Максим Козицький разом з батьком і братом є засновниками потужного підприємства «Еко-Оптіма», яке спеціалізується на відновлювальних джерелах енергії. Крім того, його батько — Зіновій Козицький — є одним з найбільших приватних видобувачів газу і нафти на Львівщині. Про це пише - Четверта Студія з посиланням на газету «Високий Замок».

Кандидатура Козицького розглядалося ще влітку, коли президент Зеленський на своїй сторінці у Фейсбук запропонував для вибору («народного праймерізу») три прізвища претендентів на посаду голови ЛОДА. Був у цьому списку і Козицький. Але фейсбучні «вибори» тоді виграв юрист і дипломат Маркіян Мальський.

Як бачимо, народ не завжди робить вдалий вибір (Мальський пропрацював лише п’ять місяців і кілька днів тому його було звільнено). Цього разу Зеленський вирішив не бавитися у «народні праймеріси» і зробив ставку на підприємця.

У 2018 році Максим Козицький став лауреатом загальнонаціональної премії «Людина року» у номінації «Підприємець року».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія