«Як вберегти природу?»: тернополян закликають взяти участь у еко-марафоні

28.12.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, з 24 по 30 грудня, триває еко-марафон. Основна мета такого заходу — це навчити містян захищати природу, вторинно використовувати ресурси, турбуватися про безпритульних тварин тощо. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Програмку еко-марафону поділили на 7 днів, а саме: у вівторок учасники годують тварин на вулиці залишками їжі з власного столу; у середу необхідно купити ялинку в горщику; у четвер потрібно вимкнути на ніч електроприлади з розеток, окрім холодильника; у п'ятницю учасники виготовляють новорічні іграшки та прикраси з домашніх матеріалів; у суботу — мінімум дві години ввечері без світла; у неділю — відпочинок від інтернету, телевізора, телефону; у понеділок — сортування старого одягу в еко-пакети, який потім необхідно буде віддати на благодійність. Усе вищесказане учасники еко-марафону необхідно буде фіксувати на камеру та викладати в соціальних мережах з хештегами: #Eco_marafon_Ternopil_2.0 , #Ternopil_eco_city та #Файне_без_пластику

До слова, організовують еко-марафон БФ "Єднання поколінь" за підтримки Тернопільської міської ради.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews