14-річну тернополянку визнали найкращою спортсменкою країни

28.12.2019 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 Тернопільську біатлоністку Олександру Меркушин визнали кращою спортсменкою країни у спринті серед жінок. Своїми результатами 14-річна дівчина вразила усіх на чемпіонаті України з біатлону, який розпочався 26 грудня на навчально-спортивній базі «Тисовець» у Львівській області.

Як повідомляє Федерація біатлону України, навіть з огляду на те, що в змаганнях не бере участь більше 10-ти провідних біатлоністок країни, результат Меркушиної-молодшої вражає! Дівчина, провівши лише два рубежі з одним промахом, майже на хвилину випередила своїх суперниць. Так, 14-річна тернопільська біатлоністка Олександра Меркушина стала наймолодшою переможницею дорослих чемпіонатів України в історії.

Зазначимо, що Олександра Меркушина є молодшою сестрою біатлоністки Анастасії Меркушиної, яка виступає за основну збірну України з біатлону. Тренуванням дівчини займається особисто її мама Ірина Меркушин.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews