Депутат Старопочаївської сільської ради побив свою дружину

29.12.2019 10:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Постраждалій – 38 років, жителька Почаєва, її кривдник, житель села Старий Почаїв – 1965 року народження. 19 грудня чоловік побив свою колишню дружину так, що вона потрапила до лікарні. Про подію провоохоронцям повідомий черговий лікар медзакладу.

Б’є екс-дружину чоловік не вперше. Аналогічний випадок стався 4 грудня, із жінкою спілкувався дільничний офіцер, проте писати заяву у поліцію на свого колишнього тоді вона відмовилась. Після повторного побиття чоловку таки доведеться понести кримінальну відповідальність за скоєне. Тим паче, поліцейські зібрали достатньо доказів його причетності до правопорушення. Оскільки чоловік є депутатом Старопочаївської сільської ради, то в подальшому погодити повідомлення про підозру має прокурор Тернопільської області.

За вчинення сімейного насилля чоловікові також винесено терміновий заборонний припис терміном на 10 діб, де застосовано такі заходи: заборона на вхід та перебування в місці проживання (перебування) постраждалої, заборона у будь-який спосіб контактувати з нею. У разі вчинення повторного насилля чи невиконання захисного припису щодо депутата буде складено протокол за статтею 173-2 КУАП.

Крім цього, поліцейські розпочали службову перевірку через звинувачення їх у неналежному виконанні обов’язків.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews