Дружина тернопільського спортсмена Андрія Пушкаря розшукує свідків смертельної аварії

30.12.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Світлана Пушкар розшукує свідків, які допоможуть притягнути до відповідальності справжніх винуватців аварії, у якій загинув відомий спортсмен Андрій Пушкар.

Як зазначає жінка, після року смерті її чоловіка вона почала переглядати документи справи. В результаті чого вона дізналася, що в січні 2019 року кримінальне провадження було закрите. Підставою для такого рішення став висновок прокурора про те, що винуватець ДТП загинув в тій же аварії.

«Винуватець ДТП живе своїм життям, а про аварію відмовляється давати покази під час допиту. Його батько, який за матеріалами справи, був нібито водієм, також загинув. Мене сотні людей питали як трапилося ДТП, та я не маю що відповісти, тому що кримінальне провадження було закрито нерозслідуваним. Уявіть собі який абсурд. Прокурор прийняв передчасне рішення про закриття кримінального провадження не допитавши всіх очевидців ДТП, не провівши необхідних експертиз, в той час як є неспростовні докази того, що за кермом автомобіля був інший водій, якому все “зійшло з рук”», — йдеться у дописі Світлани Пушкар.

Жінка уже оскаржила рішення про закриття кримінального провадження у судді. В результаті чого, 18 грудня, Рівненський міський суд скасував незаконну постанову прокурори та відновив слідство. На разі, жінка розшукує докази, які допоможуть її знайти та покарати винуватців аварії.

«Прошу вас, у кого є будь-які докази, інформація про аварію чи її учасників, зв’язатися з моїм адвокатом Віталієм Сідоровим Віталій Сідоров за номером +380 (67) 208 10 88. Ми повинні знати правду, вірю, що так станеться. Дякую, що ви з нами», – додає Світлана Пушкар.

Зазначимо, що Андрій Пушкар загинув у аварії, яка трапилася 14 листопада на трасі «Київ-Чоп» у Рівненській області. Як повідомляли у відділу комунікації поліції Рівненської області, окрім водія фургона, який виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із вантажівкою, були ще двоє пасажирів: батько кермувальника та 33-річний спортсмен. В результаті зіткнення, вони отримали травми не сумісним із життя.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews