«Не передбачений захист від людей»: у Тернополі пошкодили надувну ялинку

31.12.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Надувну ялинку, яку встановили замість фонтану «Кульбаба» на вул.. Чорновола, забрали на ремонт. Також, облаштували спеціальний подіум, щоб надалі вберегти надувну ялинку від дітей та дорослих, які стрибають на неї та намагаються перекинути.

Як зазначає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, ялинка вогнетривка та витримує будь-яку погоду, але в неї не передбачений захист від людей, якій її пошкодили.

«Просимо вас берегти майно Тернопільської територіальної громади та насолоджуватися окрасами міста, не намагаючись їх поламати. Просимо батьків слідкувати за своїм дітьми та пояснювати наслідки їхніх дій, адже ялинка – не м’яка іграшка, на якій можна стрибати», — додає Олег Соколовський.

Уже 31 числа ялинку після ремонту та очищення повернуть на місце. Також, розглядають питання перемістити надувну ялинку на іншу локацію.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews